Orvosi Bombshell: A kemoterápia csak terjeszti a rákot

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) A Yeshiva Egyetem Albert Einstein Orvostudományi Főiskolán végzett új kutatás azt mutatta, hogy a kemoterápia a rákot csak szétterjeszti a test egészében, ami a szervezetben (beleértve a tüdőt is) keringő ráksejtek kiugró mértékű növekedését eredményezi.

A Dr. George Karagiannis által vezetett kutatás az emlőrák kemoterápiás kezelésére összpontosított, de a továbbiakban annak a megvizsgálását is tervezik, hogy a kemoterápia más szövetek rákos megbetegedését hogyan idézheti elő. A kutatást a Science Translational Medicine című lapban tették közzé mégpedig a ” A neoadjuváns kemoterápia a TMEM-mediált mechanizmuson keresztül az emlődaganatok metasztázisát okozza” címmel.

A tanulmány összefoglalása szerint “a szerzők felfedezték, hogy a kemoterápia számos típusa növelheti a TMEM komplexek mennyiségét és a keringő tumorsejtek számát a véráramban.” Azt a következtetést vonta le, hogy “a kemoterápia, annak ellenére, hogy csökkenti a tumor méretét, növeli a metasztatikus terjesztés kockázatát”.

A kemoterápia rákos megbetegedéseket terjeszt, és ismétlődő üzleti tevékenységet generál a nyereségorientált rák ipar számára

A kemoterápia rákos megbetegedéseket terjeszt, és ismétlődő üzleti tevékenységet generál a nyereségorientált rák ipar számára

Más szavakkal szólva: annak ellenére, hogy a kemoterápia “csökkenti a daganatok méretét”, a rákot viszont kiterjeszti a test egészére, ami aztán egyfajta aktiválóként működik a jövőbeli kiújuló rák esetében (és persze újra lehet fizetni a rák kezelésért).

Ez a kutatás tovább erősíti azt, amivel a NaturaHirek már évekkel ezelőtt foglalkozott … nevezetesen, hogy a kemoterápia rákot okoz. Ez ismét azt bizonyítja, hogy a rákipar sokkal inkább érdeklődik az ismétlődő bevételek iránt, minthogy a rák meggyógyításával foglalkozna. Nem csoda, hogy a rákot kezelő orvosok kénytelenek ijesztő taktikákat használni, hogy rábírják arra az embereket, hogy kemoterápiás kezeléseknek vessék magukat alá … tudják, hogy olyan betegeket vesznek fel, akik életre szóló ismétlődő bevételeket termelnek!

A rákipar a korszerű orvoslás korrupt vezetői által működtetett ágazat, amelyet olyan orvosok tarkítanak, mint például Dr. Farid Fata, aki jelenleg börtönben van azért, mert hamisan diagnosztizált rákot egészséges emberek esetében. Vagy például kollégája egy másik orvos: Dr David Gorski, aki a Detroitban található Karmanos Rákközpont orvosaként FBI nyomozás alatt áll. A daganatos műtétek történetében ő lesz az egyik legbetegebb és legszociopatább nőket bántalmazó aki a “Gorski a mellszakító” becenevet is megkapta. Őt azzal vádolják, hogy elősegítette a rákot okozó orvosi beavatkozásokat eszközként saját bevételének növelésére és persze az ártatlan nők egészségének kárára.

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend