Rejtett kamera leleplezi a Chicken McNuggets titkos összetevőjét

3
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

mcdonalds abuse

Egy olyan rejtett kamerás videó jelent meg nemrég, amelyben egy állatvédő szervezet: a Mercy for Animals megmutatja hogyan kezelik azokat a levágás előtt álló csirkéket, amelyek húsa aztán a híres McDonalds Chicken McNuggets-ba kerül.

A kisflimet a T & S Farm-on forgatta egy a Mercy for Animals nevű állatvédő szervezet riportere Dukedom-ban, Tenessee államban. A riporter munkára jelentkezett a farmon.
A rejtett aktivista, aki két nyári hónapot a T & S Farmon dolgozott, olyan képeket rögzített képek a dolgozókról, ahogy azok a csirkéket szöges botokkal verték és rátapostak az élő állatok fejére.


Ha egyszer már láttad, nem tudod többé “nem látni”.

A megjelenő filmre a McDonalds így reagált: “Hisszük, hogy az állatokkal való törődés gondoskodással és az állatok iránti tisztelettel kell történjen, és mindez nagy része egy láncétterem működtetési politikájának. A videoban látott viselkedési formát teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk. Azóta a Tyson Foods- a McDonalds beszállítója és a McDonalds is felmondták a szerződésüket ezzel a gazdával.”

A “gyors” reakció ellenére nem ez volt az első alkalom, hogy az állatvédők a Tyson Foods farmokon ilyen bánásmódot vettek filmre. Ezelőtt egy hónappal az állatvédők egy másik Tyson farmon rögzítettek filmre egy hasonló esetet Delaware államban.

A legfrissebb felvételeket ti is megnézhetitek az alábbi videón:

**FIGYELEMEZTETÉS: KEGYETLENSÉG, BRUTALITÁS FELSŐFOKON!**

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend