Robert De Niro állást foglal az autizmusról: “Derüljön végre ki az igazság!”

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

vaxxed-withdrawn-from-tribeca-film-festival

(NaturaHirek.com) Robert De Niro nyilvánosan is állást foglalt az oltások és autizmus vitájában. A vitát a VAXXED című dokumentumfilm váltotta ki, amit aztán az általa rendezett Tribeca Film Fesztiválon végül nem mutatott be a trollok támadása miatt.

Egy széles körben idézett “Today Show” interjúban De Niro elmondta: “Itt az ideje. hogy megtudjuk az igazságot! Derüljön végre ki az igazság az oltóanyagok és az autizmus kapcsolatáról!”

Robert De Nirot üdvözölte az autizmus közösség nagy bátorsága miatt, viszont az olasz származású amerikai színész annyi támadást kapott különböző érdekcsoportoktól, hogy végül úgy döntött, hogy a Tribeca filmfelsztiválon nem mutatja be a VAXXED című filmet. Ezt a döntését végül mint mondta, nagyon megbánta. A film elmeséli az amerikai járványügyi hivatal hírnökének: Dr. William Thompsonnak a történetét, aki nyíltan elismerte, hogy a hivatal megváltoztatta azokat a tudományos adatokat, amelyek el akarták rejteni a kapcsolatot a vakcinák és az autizmus között. Alapvető fontosságú felismernünk azt, hogy a sajtó úgy akarta beállítani a filmet, hogy az egész csak Dr. Andrew Wakefieldről szól, folyamatosan hazudva a film valódi tartalmáról. A film nem erről szól. A film arról szól, ahogy a CDC saját tudósa bevallja, hogy részt vett abban, amiről hamarosan ki fog derülni, hogy a legnagyobb orvosi botrányról beszélünk a modern történelem korában. 

A De Niro interjút itt nézhetitek meg, amelyben a színész arra is ösztönzi az embereket, hogy egy másik filmet, a “Trace Amounts” címűt is nézzék meg, amely a higany toxikus hatásait dokumentálja.

A CDC teljes mértékben tudatában van annak, hogy az oltóanyagok autizmust okoznak

“Én, mint egy autista gyermek szülője, aggódom, és szeretném tudni az igazságot,”- mondta De Niro a nézőknek a Today Show-ban. “Létezik egy csomó információ arról amik történnek a CDC-ben, de a CDC és a gyógyszeripari cégek nem mondják el azokat.”

Pontosan. Vannak dolgok, amiket a média nem ír le és nem mond el, védve a gyógyszeripar által vezérelt vakcina monopóliumot.

Az, hogy ha valaki az oltóanyagokat biztonságosabbá akarja tenni rögtön oltásellenes? Természetesen nem…

Ahogy Robert De Niro is ismerteti álláspontját a védőoltásokat illetőleg: “Nem vagyok oltásellenes, de biztonságos oltóanyagokat szeretnék”- mondta. De Niro felesége szerint kisfiuk az MMR oltás megkapása után egyetlen éjszaka leforgása alatt megváltozott. Később autizmust állapítottak meg nála az orvosok. A fiú most 18 éves. Állapota nem változott. 

Források:

De Niro interjú

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Comments are closed.

Send this to friend