Sokkoló kijelentés: a McDonald’s eltűnt gyerekek testét darálja bele a hamburgerekbe

168
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

mcdonalds

Az igazság többször furcsább, mint ahogy azt a legtöbb olvasónk gondolja.

Az a szóbeszéd járja, hogy az évi 500,000 eltűntnek nyilvánított gyermek Amerikában a  McDonald’s húsgyáraiban végzi. Először  egy élő rádió interjúban egy vallási vezető vallotta be a következőket, és ezek az ő szavai:  ” 100-tól 300 ezer gyermeket rabolunk el évente, csak itt az Egyesült Államokban… aztán kivéreztetjük őket, a vérüket pedig belekeverjük a kenyértésztába, aztán a testüket pedig bedobjuk az általunk üzemeltetett vágóhidakra, aztán darált húsukat belekeverjük a hamburgerekbe, és a kolbászokba. A McDonald’s éttermek egyike a kedvenc felhasználási helyeinknek. Az emberek pedig megeszik őket reggelire, megeszik a gyerekeket ebédre, nekünk tennünk kell, amit tennünk kell. A fehér embereknek végük van. Ezért mondom el olyan őszintén, azért, hogy nyilvánosságra kerüljenek a dolgok, hogy láthassa mindenki a valóságot, azt ami van.”

Ha ez tényleg igaz, akkor ez a tökéletes bűntett. Mégpedig azért, mert ahhoz, hogy megoldjanak egy bűntényt, általában szükség van a testre. A több ezer tonna hús közé egy húsgyárban nem lehet annyira nehéz néhány emberi test becsempészése, ha az embernek megvannak a megfelelő kapcsolatai.

Azok, akik azt gondolják ez teljességgel lehetetlen, az alábbi linken megnézhetik azt az angol nyelven látható “Oprah” által készített interjút, amelyben egy hölgy bevallja, hogy családja és őseik csecsemőket áldoznak-áldoztak fel rituális szertartásaikon évszázadokon át, és ez a gyakorlat még manapság is folytatódik: https://www.youtube.com/watch?v=b98ch_Pyi-Y

Egy amerikai laboratórium mikroszkópikusan is analizált egy csirke McNugget-ot amely furcsa hajszerű maradványokat tartalmazott:

Chicken-McNugget-03

A csirkéknek van hajuk?

Korábban a McDonald’s-ot azzal is vádolták, hogy férgek húsát használta töltőanyagként. A Buzzfeed riporterei egy finn McDonald’s vásárlót interjúvoltak meg, aki le is fotózta azt, ahogy egy élő féreg mászkált hamburgerében:

mcdonalds worm

A férgek rothadó dögökben élnek, nem friss húsban.

Természetesen a rózsaszín nyálkás töltőanyagról már mi is hírt adtunk korábban:

pink slime

A McNuggetok habzásgátló töltőanyagáról is tudósítottunk már. Sok idő kellett ahhoz is, és az alternatív média támadása, hogy a McDonald’s abbahagyja az ammóniával átitatott mechanikusan szeparált hús használatát. Mit árul ez el egy olyan cégről, amely csak akkor hagyja abba ezen módszerek alkalmazását, ha napvilágra kerülnek tetteik?

És a történet folytatódik. A McDonald‘s most jelentette be, hogy laboratóriumban készült hússal fogják helyettesíteni a menüben lévő húst tartalmazó fogásokat, Sergey Brin’s jól sikerült londoni laboratóriumi hús kisérlete után. McDonald’s azt álltja, hogy a saját csirkehúsukat fogják így laboratóriumban termelni New Jerseyben lévő speciális laboratóriumukban. Ez a döntésük csökkenteni fogja a valódi csirkék használatát szerte a világon.

Az, hogy a McDonald’s éttermi termékek fogyasztói tudtukon kívül valóban kannibalisztikusak, még nem bizonyosodott be, bár engem ez sem lepne meg!

 Források:

dailybuzzlive.com

Hasonló cikkek:

Miért nem bomlik le a McDonalds-os Happy Meal hamburger – az igazi magyarázat

A McDonald’s-os “átlathatóság” kampány sült krumplijának 17 összetevője

Laboratóriumban készült ételek. Miről ismerhetjük fel őket?

Facebook Kommentek

A szerzőről

Lehet, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal amit mondasz, de holtomig védelmezni fogom ahhoz való jogodat, hogy kimondhasd!

Legyél Te is kontribútor!

  • Szmutku Robert

    Ez a burger kingnek jon jol lehet az ô kezuk van a dologban

Send this to friend