Tanulmány! Az egyik vakcina adalékanyag: az alumínium-hidroxid idegrendszeri betegséget okoz

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

gulfwar

Az öbölháborút követő évben (1991) a rengeteg visszatérő amerikai katona egy sor rejtélyes tünetet tapasztalt magán, amit az orvosok és a tudósok végül “Öbölháború-szindrómának” tituláltak… ha másért nem hát azért, mert egyszerűen nem tudták azonosítani a különböző tünetek központi okát.

Számos definíció létezett, de talán a legátfogóbb közülük a Wikipediában található meg:

Öbölháború-szindróma, más néven öbölháborús betegségek egy krónikus multiszimptómás betegségek csoportja, amely a Perzsa- öbölből visszatérő katonai veteránok és polgári munkásokat érinti. Sokféle akut és krónikus tünet is kapcsolódik hozzá, beleértve a fáradtságot, izomfájdalmat, kognitív problémákat, kiütéseket és hasmenést.

Alumínium-hidroxid

Az öbölháborús veteránok nagyon nagy százalékban szenvedtek az öbölháborús- szindrómától. A katonák több mint egyharmada: vagyis körülbelül 250.000 a 697.000 veterán közül- a “National Academy of Sciences” szerint.

2009-ben a “Journal of Inorganic Biochemistry”-ben megjelent tanulmány azt állítja, hogy az alumínium-hidroxid lehet az elsődleges bűnös.

Az Öbölháború-szindróma egy több betegséget magában foglaló jelenség, amely azon veterán nyugati hadseregek katonáit súlytja, akik 1990-1991 között voltak bevetésen a Perzsa öbölben. Az Öbölháború-szindróma mutathat neurológiai deficitet, beleértve a különböző kognitív diszfunkciókat és motoros neuron-betegségeket, az utóbbi gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a klasszikus amiotrófiás laterális szklerózistól (ALS). Lehetséges okai közé tartoznak a vakcina adjuvánsként is használt alumínium-hidroxid mérgező hatásai.

A tanulmány, amit a kanadai kutatók a “Department of Ophthalmology and Visual Sciences” tanszéken, a University of British Columbián, Vancouverben végeztek, egy sor olyan kísérletet mutat be, amelyben a kutatók hím egerekbe szubkután( bőr alá) két adagban fecskendeztek be alumínium- hidroxidot, és vizsgálták annak toxicitását. Ez az adag egyenértékű volt az emberi adaggal.SMALL POX SHOT

Később a kutatók immunhisztokémiai módszerrel megvizsgálták az állatok gerincvelőjét és agyuk neuromotoros kérgét.

Az alumíniummal kezelt egerek szignifikánsan megnövekedett motoros neuron apoptózist és megnövekedett reaktív asztrocita számot, valamint mikrogliális proliferációt mutattak a gerincvelőben és az agykéregben. A Morin festék kimutatta az alumínium jelenlétét a motoros neuronok citoplazmájában, néhány neuron pozitív volt hiper-foszforilezett tau-fehérje jelenlétére is, ami patológiás fémjele a különféle neurológiai betegségeknek, köztük az Alzheimer-kórnak és a homlok-halánték dementiának.

Az öbölháború-szindróma további okai?

Egy második kísérletsorozatban a tudósok az egerekbe hat adag alumínium- hidroxidot pumpáltak, majd elvégzték viselkedési elemzéseiket. Itt már az derült ki, hogy az alumínium jelentős károsodásokat okozott több motoros funkcióban, valamint csökkentette a memória kapacitását.

Az Öbölháború szárazföldi fázisa mindössze 100 óráig tartott és 1991 február végén kezdődött, de a csapatok Kuvaitban és Irakban a szárazföldön, mérgező környezetben több hónapig állomásoztak. 1995-2005 között azok egészségügyi állapota akik ott állomásoztak, fokozatosan rosszabbodott- összehasonlítva a hadsereg azon részével akik nem kerültek bevetésre az ottani harci övezetben.

Az érintettek számos problémát tapasztaltak, kezdve új krónikus betegségek kialakulásától a funkcionális károsodásokig. Ismételt klinikai vizitek

Operation Desert Stormés kórházi tartózkodások után is jelentkező krónikus fáradtságtól és a kapcsolódó tünetektől, poszttraumás stressztől és egyéb más problémáktól szenvedtek.

Egy 2009-es tanulmány és más kutatások arra mutattak rá, hogy a szindrómát a szegényített urán (az amerikai tankok használták az iraki tankok ellen, valamint a US Air Force repülőgépei, mint az A-10), a szarin gáz, az égő olajkutakból származó gőzök, bevetés előtti vakcinák és pszichológiai tényezők okozták. Két anyag – a piridostigmin (antitoxin idegi szerek ellen) valamint a szerves foszfort tartalmazó növényvédő szerek használatát is erősen és rendszeresen hozták összefüggő ok-okozati kapcsolatba az Öbölháború szindrómával.

Elég visszanéznünk tehát a történelembe és az öbölháborús veteránok esetéből megérthetjük az idegmérgek hatásait. Az alumínium-hidroxid egyértelmű idegméreg. Akkor miért pumpálják tele vele gyermekeinket életük első 6 évében?????

Források:

http://science.naturalnews.com

http://www8.nationalacademies.org

http://www.va.gov

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend