Tanulmány: a sugárterápia a rákos daganatokat 30x agresszívabbá teszi

3
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

radiation-machine

A közelmúltban kiderült, hogy a mammográfia hozzájárulhat a “sugárzás által kiváltott mellrák” jelenségének elterjedéséhez.

A legújabb cikk címe: “A sugárkezelés rák rezisztens, agresszív őssejteket generál”- amint az a “Cancer” című folyóiratban megjelent. A UCLA Jonsson Rákkutató Központ jelentése szerint a sugárkezelés a mellrák sejteket fokozottan rosszindulatúbbá változtatja.

A kutatók azt találták, hogy még akkor is, amikor a sugárzás megöli a kezelt tumorsejtek felét, a túlélő sejtek rezisztenssé válnak a kezelésre és úgynevezett indukált emlőrák őssejtekké alakulnak (iBCSCs). Ezek aztán akár 30-szor nagyobb valószínűséggel képeznek tumorokat, mint az emlőrák nem besugárzott sejtjei.

Más szóval: a sugárkezelés először a rákos sejtek teljes állományát regresszálja. Ez azt a hamis benyomást generálja, hogy a kezelés hatékony…egy ideig. Valójában azonban később a már indukált és erősebben rosszindulatú sejtek száma csak növekedni fog a jóindulatú sejtekhez képest, ami a beteg “kezelés indukálta” halálához vezet.

A múlt hónapban egy kapcsolódó tanulmány a “Stem Cells” című folyóiratban megállapította, hogy a “sugárzás átprogramozza az emlősejteket”, valamint hogy az ionizáló sugárzás a kevésbé rosszindulatú (differenciáltabb) emlőrákos sejteket rosszindulatúbbá, indukálttá tette, ami segít megmagyarázni azt, hogy a hagyományos kezelés valójában miért gazdagítja a daganatok számát és miért lesznek kezelés-rezisztens sejtek a testben .

Egyre több kutatás vádolja már a hagyományos rákkezeléses módszereket, és jelölik meg éppen azokat a rákos beteg halálozásának kiváltó okaként.

Források:

http://onlinelibrary.wiley.com

http://www.greenmedinfo.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend