Top 8 élelmiszer és gyógynövény a rák gyógyítására

4
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

romanesco broccoli

Mivel a férfiak és a nők kevesebb mint felénél diagnosztizálnak rákot a világon, egyre fontosabbá válik az, hogy megértsük milyen ételekkel lehet táplálni a testet, és hogy milyen ételekkel lehet méregteleníti azt. Itt van tehát a leghatékonyabb rákpusztító élelmiszer- és gyógynövény lista:

Tengeri növények

Kelp, kombu és nori a három leggyakoribb tengeri zöldség jelentős pozitív hatással van a rákra. Ezek mindegyike a leggazdagabb és biológiailag leghozzáférhetőbb jód forrása. A jód átlagosan hiányzik étrendünkből, ez a hiány pedig nagy szerepet játszik a sok emlő-és petefészekrák kialakulásában.

Gazdag kalcium-és kálium-, valamint összes ásványianyag források, amelyek segítik a szervezet lúgos környezetének kialakítását, nagyon megnehezítve a meglévő ráksejtek túlélését.

Alga

Klorella és spirulina bizonyitottan a két legerősebb rákellenes alga!

Hihetetlen méregtelenítő hatással rendelkezik (beleértve a nehézfémek megkötését és eltávolítását is), valamint immunerősítő tulajdonságai (az egészséges bélflóra megteremtése és a candida gomba elleni harc) hasznosak a rák elleni harcban.

Keresztes virágú zöldségek

A keresztes virágú zöldségek mint a brokkoli, karfiol és a káposzta csökkentik a rák kialakulásának kockázatát és a rákos sejtek növekedését a mell, méhnyálkahártya-, tüdő-, vastagbél-, máj, és a méhnyak tumorai esetén.

A háttérben a szulforafánnak nevezett enzim áll, amely méregteleníti a karcinogéneket, mielőtt azok károsítják a sejteket. Az indol-3-karbinol és krambén enzimek szintén szerepet játszanak a méregtelenítésért felelős enzimek aktiválásában.

Gyógygombák

A gyógygombák, mint például a reishi és a chaga szerkezetében számos bioaktív molekulát azonosítottak, beleértve a tumor-ellenes ágenseket. Ezek közé a biológiailag aktív vegyületek közé tartoznak a poliszacharidok, alkaloidok, tokoferolok, fenolok, flavonoidok, karotinoidok, folát, aszkorbinsav enzimek és a szerves savak.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a reishi gomba hosszútávú fogyasztása meggátolja a tumor proliferációt azáltal, hogy megnöveli az egyén vérplazmájának antioxidáns szintjét, ezáltal javítja azok immunitását, akik betegsége előrehaladott.

Aloe Vera

A kutatások azt mutatják, hogy az aloe vera erős immunmoduláló és tumorellenes tulajdonságokkal rendelkező poliszacharidokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az aloe vera fokozza az immunrendszer működését és elpusztítja a rákos daganatokat.

Egy nemzetközi immunofarmakológiai tanulmány azt mutatta, hogy az aloe vera poliszacharidjai makrofág aktiváló tevékenységet folytatnak, beleértve a nagy mennyiségű nitrogén-oxid termelését is, amely tumorellenes potenciállal rendelkezik.

Kender

A kender növény a zsírsavakat a leginkább kiegyensúlyozottabb formában tartalmazza a földön. Az ideális arány 3:1 omega 6 és omega-3. A kendermag olaj az esszenciális zsírsavak 80%-át is tartalmazza, ami a legmagasabb koncentráció bármely más növényhez viszonyítva.

Az esszenciális zsírsavak alapvetőek a normális immunfunkció fenntartásához, mert antioxidánsok és gyulladásgátlóak, segítenek a sejtek oxidálásában és sejtszinten állítják helyre a megfelelő egészséget. Mivel a rák nem tud fennmaradni magas oxigéntartalmú környezetben, a kender magas esszenciális zsírtartalma nagy lehetőséget jelent a rákból való felgyógyulásban.

Fokhagyma

Egy kettős vak, randomizált vizsgálatban több mint 3000 alanyt hét éven át vizsgáltak. A hét év eredménye azt mutatta, hogy a rák kockázata a rendszeres allium fogyasztóknál 60%-kal lett kevesebb.

A csodaenzim az alliináz nevet viseli és termeli a rákellenes vegyületet ( a fokhagyma latinul Allium cepa, az Allium nemzetség része). A legfontosabb momentum a fokhagymafogyasztásban az, hogy feltétlenül törjük össze, és hagyjuk állni a fokhagymagerezdeket 15 percig. A rákellenes vegyületek így szabadulnak fel belőlük.

Kurkuma

A “Life Extension Foundation” által folytatott kiterjedt kutatás a kurkuma rákellenes tulajdonságairól megállapította, hogy a kurkuma célba veszi a rák kialakulásának mind a 10 kiváltó tényezőjét, beleértve a DNS-károsodást, a krónikus gyulladást és a jelátviteli utak zavarát.

Több száz vizsgálat mutatta meg azt is, hogy a kurkumin egy erős rákellenes élelmiszer, amely számos egyedi úton blokkolja a rák kifejlődését.

Források:

http://www.healingthebody.ca

http://www.cancer.gov

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend