Tudtad? A rák természetes gyógymódjait elrejtik az emberek elől – de miért?

16
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

hidden cancer therapies(NaturaHirek.com) A közelmúltban a texasi orvosi fórumon Dr. Stanislaw Burzynskit támadások érték azért, mert eddig igen sikeresen gyógyított meg reménytelen rákbetegeket, houstoni kutató klinikáján”- idézet Dr. Nicholas Gonzalez véleményéből, aki úgy utalt a rák iparág hozzáállására, mint egy egészségügyi maffiára, amely ragaszkodik a hagyományos kezeléshez.  “Ez több, mint a Twilight Zone! “- kiáltott fel.

Az ellátás kettős sztenderd elve

Egyszerűen fogalmazva, amikor alternatív szakemberek, vagy úttörő orvosok sikerrel kezdik el gyógyítani a rákot, vagyis a hagyományos és jóváhagyott sztenderd orvosi kezeléseket kikerülve, a meghatározó és irányadó orvosi bürokrácia, karöltve a gyógyszeriparral, elkezdik azt az orvost üldözni, vagy bíróság elé citálni, a sikerekről szóló információkat pedig nem engedik napvilágot látni.

Eközben több száz, ha nem több ezer hal ember hal meg az egészségügyi rendszer sztenderd kezelésének és a mérgező daganatellenes szereknek köszönhetően. A hagyományos ellátás egy konszenzust jelölő iránymutatás, amit az orvosi bizottság bürokratái, az orvosi eszközök gyártói és a gyógyszeripari cégek igényeinek megfelelően alakítanak ki.

A rákra vonatkozóan ez vagy műtétből, vagy sugárzásból, vagy méreganyagok testbe juttatásából áll (kemoterápia). Amíg ezt a háromfajta lehetőséget rutinszerűen és megfelelően alkalmazzák, a standard kezelési irányelveket figyelembe véve nem számít, hogy hány ember válik egyre betegebbé, vagy hal meg, vagy épp csak remisszióba kerül, egy kb. 5 éves túlélési eséllyel.

Természetesen, az a 90%, vagy több ember, aki rákban vagy a rák kezelésektől hal meg, nem számít, ez már csak így van! Szép próbálkozás volt az orvostól, hmmm… A műhibától védve vannak, miután a beteget amúgy is elriasztják attól, hogy egy biztonságosabb és hatékonyabb alternatív kezelést keressen. Mivel követték az ellátás sztenderd színvonalát, a gyógyszerek, illetőleg a kezelések alatti vagy utáni halál megbocsátható. Következő pácienst kérem!

Végül is, a “rák ipar” azt állítja, hogy a rák igazi gyógymódját még nem fedezték fel. Ezért mennek a gazdagok jótékonysági bálokra, hogy pénzt adományozzanak ennek a megfoghatatlan és érthetetlen betegségnek gyógyítására. Eközben az orvosok folytatják a rendkívül költséges vágásos, égetéses és mérgezéses megközelítésüket arra, hogy ez biztosítsa az egyetlen reményt a túlélésre.  A tudatlan betegeket pedig könnyű a kezelések elfogadására ösztönözni.

Ami azt illeti, már sok alternatív gyógymódot kipróbáltak a rákra, mintegy 200 félét, amely nem mérgező, hatékony és persze közel sem olyan drága. A gyógyulási arány meghaladja a hagyományos onkológiai 45% és 85% közti százalékot, a rák típusától függően, és függetlenül attól, hogy zajlott le a kezelés: vágással, égetéssel, vagy méreggel.

A sikeres alternatív amerikai szakemberek rendszerint egyébként elmenekülnek Amerikából, mert az FDA annyit támadja őket.

A hagyományos onkológia PR meggyőzi a médiát és a celebeket

Dr. Gonzalez és társa Dr. Linda Isaacs egyaránt nagyon őszinte orvosok, olyan emberek, akik a betegek gyógyulását helyezik előtérbe. Egy független alapítvány kutatási támogatását megkapva, elnyerték az FDA jóváhagyását arra vonatkozólag, hogy reménytelen rákos embereken próbáljanak ki bizonyos alternatív módszereket, pl: metabolikus enzim terápiát, táplálkozás megváltoztatását, máj méregtelenítő kúrákat és kávé beöntést.

Dr. William Kelley kezelésének alapelveit próbálják összhangba hozni FDA jóváhagyatási szándékukkal. Dr. Burzynski ugyanezt tette korábban, de nagy árat fizetett érte. Azért mert nem fogadta el az orvosmaffia, továbbra is állandóan különféle ürügyekkel le akarják állítani kutatásait.

Azonban Dr. Gonzalez felfedezte, hogy Dr William Kelly kezelései nagyon jól működnek. Így hát átvette a sokszor rágalmazott és kegyvesztett Dr. Kelleytől a fáklyát és Kelley örökségét minimális zaklatás mellett NYC-ben folytatta.

Dr. Gonzalez megjegyezte, hogy ha egy híres és gazdag beteg hal meg rákban, vagy a standard kezeléstől, az orvost nyilvánosan dicséret illeti azokért a hősies erőfeszítésekért, amelyeket a rák elleni harcban tanúsított és késleltette a halál bekövetkezését.

Az alternatív gyógyászatban ezt a történetet csak a “hálás halottak” névvel illetik.

Két kormányzati vizsgálat erősítette meg ezen állításokat. Semmi sem új az egészségügyi maffia esetében. Elvégre ők a hatóság.  Végül is, ha egy alternatív gyógymódra az orvos maffia azt mondja hogy nem működik, akkor azt kérdés nélkül el is adják a nyilvánosság számára.

Ezért tudunk annyira keveset a rák valódi gyógymódjairól. Ez nem része a sztenderd kezelésnek, amely inkább a profittal, mintsem a betegek jólétével törődik.

 

Hasonló cikkek: 

Evita életmódváltozással győzi le a rákot kemoterápia helyett

Egy orvos feljegyzései, aki feleségét kannabisszal gyógyította meg

Kurkuminnal a rák és sok más betegség ellen: a tudományos bizonyítékok egymás után látnak napvilágot

 

Források:

ProvideYourOwn

Amednews

CancerTutor

Facebook Kommentek

A szerzőről

” Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Legyél Te is kontribútor!

Send this to friend