Új kutatás- a magnézium hatékonyabban kezeli a depressziót mint az antidepresszánsok

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

A Vermont-i Egyetem Larner College-ban végzett és a PLoS ONE-ben közzétett áttöréses táplálkozási tanulmány azt találta, hogy mindössze 248 mg napi magnézium a depressziós tünetek megdöbbentő visszafordulásához vezet.

“Az új klinikai kutatási eredmények azt mutatják, hogy a magnézium hatékonyan kezeli a tüneteket, biztonságosabb és olcsóbb használata, mint a veszélyes vényköteles antidepresszáns szereknek.” Ma már a mainstream tudomány is megerősíti, hogy a magnézium biztonságos, megfizethető és hatékony depresszió ellenes kezelés.

Ami igazán megdöbbentő az, hogy míg a veszélyes és drága gyógyszerek teljesen csődbe vihetnek, a magnézium ugyanazt tudja: kezelheti és megakadályozhatja a depressziót pár forintos napi áron. Mindössze egy negyed gramm magnézium szükséges és elegendő naponta.

A magnézium erőteljes táplálkozási előnyei számos más módon is segítik a szervezet működését, kiküszöbölve az ásványi hiányosságokat és krónikus betegségeket a szervezetben, és hatalmas előnyökkel járnak a szív- és érrendszeri egészségre, az agy egészségi állapotára, és a vesék egészségére.

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend