Vezető HPV vakcina fejlesztő elismeri, a HPV elleni oltás tudománytalan csalás és halálos következményekkel jár

11
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) Az egyik legfontosabb kutató, aki a két, már meglévő humán papilloma vírus (HPV) elleni vakcina kifejlesztésében dolgozott, most arra figyelmeztet, hogy a jelenleg használt két oltóanyagról sosem bizonyították be, hogy biztonságosak vagy hatékonyak lennének.

“Körülbelül minden tizedik szexuálisan aktív nő megkapja ezt a fertőzést valamikor élete folyamán”- mondta Diane Harper, a University of Louisville kutatója. “Általában nincsenek tünetek, és az esetek 98 százalékban maguktól letisztázódnak. De azokban az esetekben, ahol ez nem történik meg és kezeletlen marad a beteg, pre-rákos sejtek jelenhetnek meg, ami aztán méhnyakrákhoz vezethet. ”

gard

“A nyugati világban éppen ezért méhnyakrák szűrést lehet évente végeztetni a Pap kenettel. Az oltóanyag alkalmazásának kockázatai valószínűleg meghaladják hasznát”- figyelmeztet Harper.

Az oltóanyag épp annyira kockázatos mint a rák

A legfontosabb tényező Harper szerint az, hogy a méhnyakrák aránya az Egyesült Államokban és más nyugati országokban általában nagyon alacsony. Még ha a HPV-vakcina meg is védene a méhnyakrák ellen, és nem csupán a HPV fertőzés ellen – az eredményt sosem bizonyították be – nem valószínű, hogy sok hatása lenne a rákos megbetegedések arányára. Ezen túlmenően, a méhnyakrák nagy hatékonysággal gyógyítható ha korai stádiumban kimutatják az évente elvégezhető Pap teszttel.

Ezzel szemben, Harper elmondása szerint a súlyos mellékhatások aránya viszonylag magas. Az egyik legfontosabb tanulmány, amit az Amerikai Járványügyi Hivatal, a CDC kutatója Barbara Slade végzett, és megjelent a “Journal of the American Medical Association (JAMA)” kiadványában, 3.4 súlyos mellékhatást – beleértve a halált – talált minden 100.000 adag vakcina beoltása után. Mégis, ez a cikk az oltóanyag kockázati tényezőit ötödölte- tette hozzá Harper.

“A szülőknek és a nőknek tudniuk kell, hogy halálesetek is előfordulnak-” mondta Harper. “Dr Slade, a CDC kutatója nem vett bele minden jelentett halálesetet a tanulmányba. A halálesetek harmada a CDC-nél nem került beszámításra, az elhunyt tizenévesek szüleit teljes kétségbeesésben hagyva. Ezek ritka, de valós események, amelyekre nem került volna sor, ha a szülők tájékoztatást kapnak arról, hogy vannak valódi kockázati tényezők.”

“A viszonylag magas oltóanyag kockázat, és egy viszonylag nem veszélyes rák relációja azt jelenti, hogy a nyugati országokban a HPV-vakcina beadása nagyon hasonló a kockázatot képvisel, mint maga a méhnyakrák.”

Ezek a figyelmeztetések nem érvényesek a fejlődő országokban, ahol a nők nem szűretik évente magukat méhnyakrákra a Pap-kenettel.

Sosem tesztelt vakcina gyermekekbe oltva

Harper különös aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a HPV védőoltást kötelezővé akarják tenni a gyermekek számára. Megjegyzi, hogy 15 évesnél fiatalabbakon sem a biztonság sem a hatékonyság szemszögéből nem tesztelték le ezt az oltóanyagot, bár a lányoknak már 9 éves kortól ajánlott.

Azt is ellenzi, hogy fiatalabb gyermekeket oltsanak be, mert nincs bizonyíték még arra vonatkozóan sem, hogy a vakcina milyen hosszú védelmet nyújt. Ez azt jelenti, hogy lehet az is, hogy hatása elmúlik mielőtt a nő szexuálisan aktív lesz.

“Ha az oltást 11 éveseknek is beadjuk, és a védelem nem tart … kitesszük őket a káros mellékhatásoknak és a valódi kockázatoknak, bármilyen haszon nélkül.”- mondta Harper. “Közegészségügyi előnye az oltóanyagnak a semmivel egyenlő, a méhnyakrák számában nincs csökkenés, csak elodázódik, kivéve ha a védelem időtartama legalább 15 év, és a szexuálisan aktív nők több mint 70% -a van beoltva minden egyes korosztályban.”

Harper azt is hangsúlyozza, hogy még azoknak a nőknek is szükségük van évente a Pap tesztre. akik beoltatták magukat, mert a vakcina nem véd az összes rákot okozó HPV vírustörzs ellen. Ezen túlmenően, egy HPV-vel megfertőződött nő esetében az oltás már semmilyen előnyt nem biztosít.

Gondoljunk bele, így a széles körben elterjedt tévhit követése, mégpedig az, hogy a vakcina a nőket immunissá teszi a méhnyakrák ellen, ténylegesen csökkenő mennyiségű szűréshez és végül a méhnyakrák halálozási arányának növekedéséhez is vezethet!

Források:

TheDailySheeple.com

Olvass több NaturaHireken megjelent HPV-vel kapcsolatos cikket

Facebook Kommentek

A szerzőről

 • hazudtok

 • Hát persze…

 • . Az oltás nem tartalmaz legyengitett virust.. Csak külső fehérjeköpenyt ami ellen az immumrendszer védekezik. Az oltás csak a leggyakrabban előfordulő nagy rizikófaktorú virustörzsek ellen véd. Nem a méhnyakráktól véd meg hanem az azt okozó HPV virus egyes törzseitől. A méhnyakrák a következménye annak ha a HPV kezeletlenül garázdálkodhat a szervezetben. Ezért fontos a rendszeres szűrővizsgálat!!! Az idejében felfedezett méhnyakrák 100%-ban gyógyitható !
  Kedves NŐK… Figyeljetek magatokra.
  Ma már létezik férfiaknak is HPV szűrővizsgálat !!! Az oda vissza dertőzés elkerülése ellen.
  Egészen közelről ismerem a témát… Ne adjatok esélyt a betegség kialakulásának !!!

 • Szerencsére is csak kamu hír. http://www.snopes.com/medical/drugs/gardasil.asp

 • Miért nem irják ki a két vakcina nevét,ha már annyira felesleges beadni? Én beadattam Silgard-ot 26 éves koromban, mert HPV-m volt…a legdurvábbak…azóta P1es szűrés minden évben+homeopatiás bogyók…a HPV-t hordozhatjuk, de az immunrendszer gyengesége miatt jelenik meg, mint sok más, úgyhogy az elsődleges ennek erősítése. Amúgy meg ha ennyire vezető halálok,akkor miért kell a Genoidnak 7000 ft-ot fizetni a tipizálás miatt? Miért nem ingyenes?…. �����

 • Le vagyok döbbenve! Mert én beadattam mindkét gyermekemnek! Tulajdonképpen vizet adtak be nekik, horror pénzért?! Bár soha ne legyen bajuk!

 • nyugalom ebben a “cikkben” gyakorlatilag hazudnak.
  aki hiteles forrásból akar tájékozódni, annak érdemes elkerülni az ilyen naturahírek, ezttudnodkell, mindenoldal és hasonló oldalakat.

 • Ez az oldal osztotta meg ezt is:
  http://naturahirek.com/sokkolo-kijelentes-a-mcdonalds-eltunt-gyerekek-testet-daralja-bele-a-hamburgerekbe/

  Vajon mennyi lehet az igazság ebben a hírben is? 😀

Send this to friend