Vezető orvosok szerint az oltóanyagok autoimmunitást válthatnak ki és kompromittálhatják immunrendszerünket

0
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

(NaturaHirek.com) Dr. Yehuda Shoenfeld egy izraeli orvos, aki több mint harminc éve széles körben tanulmányozza az emberi immunrendszert. Egyesek azt mondják, hogy szakmája csúcspontján van. 25 tanulmányt írt a témában, amelyek közül néhány kulcsfontosságú a klinikai gyakorlatot tekintve. Dr. Shoenfeldet még “az autoimmunológia keresztapjaként” is elnevezték. Az autoimmunológia az immunrendszer vizsgálata, amikor az önmaga ellen fordul és ez számos olyan állapotot eredményez, mint például a fekélyes vastagbélgyulladás, a sclerosis multiplex és az 1-es típusú cukorbetegség.

Dr. Shoenfeld az utóbbi időben olyan bizonyítékokkal rázta fel az immunológia világát, amelyek arra utalnak, hogy az oltóanyagok valóban szerepet játszhatnak az autoimmun betegségek kialakulásában. Pontosabban, a vakcinákban található olyan kulcselemek – mint például az alumínium- valószínűleg az autoimmun betegségek világméretű növekedésének okozásában járnak élen. Az elméletet alátámasztó bizonyítékok az utóbbi 15 évben csak növekedtek, de az elmúlt öt évben jelentősen megnőtt a kutatási eredmények listája. Például Dr. Shoenfeld és munkatársai által készített legfrissebb tanulmányt a Pharmacological Research folyóiratban tették közzé 2015-ben. A kutatók négy olyan embercsoportot azonosítottak, akiknél a legnagyobb a veszélye az autoimmun betegségek kialakulásának.

A tanulmány szerzői megjegyzik, hogy “…sok, a vakcinázást követő autoimmunitást ismertető tanulmány erősen azt sugallja, hogy az oltások valóban autoimmunitást okozhatnak.” A kutatók szerint “a vakcinák szinte minden típusát összefüggésbe hozták az ASIA (az adjuvánsokkal indukált autoimmun / gyulladásos szindróma) megjelenésével.” Az oltás után kialakuló autoimmun betegségek közé tartozik az arthritis, lupus (szisztémás lupus erythematosus, SLE) diabétesz mellitus, thrombocytopenia, vasculitis, dermatomyosiositis, Guillain-Barre-szindróma és demyelinizáló rendellenességek. Demyelinizáló rendellenességek közé tartoznak olyan állapotok, mint a sclerosis multiplex. A demelinelláció a mielinhüvely lebomlását jelenti – az idegeket lefedő szigetelőanyag lebomlását- és az idegek káros működését eredményezi.

Az ASIA kifejezés néhány évvel ezelőtt megjelent a Journal of Autoimmunology-ban, és ezt a kifejezést a hasonló tünetek csoportjának leírására használják, amelyek egy adjuvánsnak való kitettség után jelentkeznek. Az adjuvánsok olyan környezeti hatású szerek, köztük a szokásos vakcina összetevőkkel, amelyekről ismert, hogy az immunrendszert cselekvésre ösztönzik. Az ASIA mint modell használatával hatalmas mennyiségű kutatásra került sor a környezeti toxinok, különösen a vakcinákban használt alumíniumot érintő kérdések megválaszolásának érdekében. A kérdés az,hogy az oltások hogyan tudnak az immunrendszerben láncreakciót kialakítani a veszélyeztetett egyének számára, valamint hogyan vezetnek autoimmun betegségekhez.

Autoimmun betegség esetén a szervezet immunrendszere önmagával és az emberi testtel szembe fordul. Amikor az immunrendszer normálisan működik, akkor a szervezetet támadó behatolókat támadja meg, például a patogén baktériumokat. Autoimmun betegség esetében azonban az immunrendszer megkezdi a szervezet saját sejtjeinek testben való támadását. Az 1-es típusú cukorbetegség esetében az immunrendszer a hasnyálmirigyben található Langerhans-szigeteket támadja meg. A rheumatoid arthritisben az immunrendszer a porcszöveteket támadja meg. Hasonló események történnek más autoimmun betegségeken belül is, de a különböző típusú testi szöveteket támadja meg a szervezet.

Számos tanulmány kimutatta, hogy az oltóanyagokban jelenleg használt alumínium nagy aggodalomra ad okot, különösen az autoimmun betegségek esetében. Egy 2012-es tanulmány szerzője a Neural Dynamics Kutatócsoport a University of British Columbián, Kanadában, megjegyezte miszerint a “US Food and Drug Administration biztonságossági vizsgálatokat nem rendelt el a vakcinák esetében, így azok gyakran nem tartalmaztak megfelelő toxicitási vizsgálatokat, mivel a vakcinákat nem tekintették eredendően mérgezőnek. ”

A kutatók megjegyzik, hogy amikor együtt jár mindez azzal, hogy sok fejlett országban a gyermekek 126 különböző antigénvegyületnek és meghatározhatatlan mennyiségű alumínium adjuvánsnak vannak kitéve, a toxicitási vizsgálatok hiánya még aggasztóbb. A kutatók szerint a gyermekek különösen érzékenyek az alumínium-adjuvánsok toxikus hatására az oltóanyagokban – amelyekről már kimutatták, hogy potenciálisan károsak lehetnek a felnőttek számára. Azt is megjegyzik, hogy az oltásokban alkalmazott alumínium adjuvánsok erősen célozzák meg a neuro-immunrendszer tengelyét ami az immunrendszer funkcióját és az agy fejlődését teszi tönkre. Megállapították következtetésüket, miszerint a “bizonyítékok azt mutatják, hogy a jelenlegi vakcinázási gyakorlatok iránti növekvő aggodalom valóban indokolt”.

Források:

NaturalBlaze.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Healthline.com

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend