ZÉRÓ amerikai kanyaró haláleset 10 év alatt, de több mint 100 kanyaró elleni oltással kapcsolatos haláleset

3
Naturekszer.com LÁVA PÁROLOGTATÓ KARKÖTŐK

50%-os árengedmény!

Az interneten kavargó kanyaró betegséggel és a kanyaró elleni védőoltással kapcsolatos megtévesztő információk terjesztése ( hvg, index: Húszéves csúcson a kanyaró az USA-ban) kellős közepében mindig jó néhány hideg, kőkemény tényt is említenünk.

Tehát itt van néhány könnyen ellenőrizhető tény a kanyaró okozta halálesetekre vonatkozóan az Egyesült Államokban az elmúlt 10 évben, és az oltóanyag által okozott halálesetekről ugyanezen 10 év alatt.

Először is, a Centers for Disease Control and Prevention (Amerikai Járványügyi Hivatal) heti statisztikát tart a betegség kitöréséről, beleértve a haláleseteket. Dr. Anne Schuchat, a CDC National Center for Immunization and Respiratory Diseases képviselője állításait a Fox News 2014 április 25-ei adásában láthatjuk. Az igazság az, hogy nem voltak kanyaró halálesetek az Egyesült Államokban 2003 óta.

A heti CDC morbiditási és mortalitási heti jelentések (MMWR) azóta sem jeleztek kanyaró halálesetet.

És miközben egészségügyi hatóságok a kanyaró járványokért az elmúlt években a be nem oltott gyermekeket hibáztatják, gyorsan azt is hozzáteszik, hogy persze az oltóanyagok szüntették meg a kanyaró halálozási eseteket- annak ellenére, hogy magát a betegséget nem képesek eliminálni…

A nyilvánvaló ellentmondásos érvelés mellett a történelmi tények egyáltalán nem támogatják a vakcinák hatékonyságát: a nyíl a kanyaró elleni oltás bevezetését mutatja.

us-measles-1024x637

Kanyaró vakcina által okozott halálesetek

Mi a helyzet a kanyaró oltás által okozott halálesetekkel ugyanezen időszakban?

Az Egyesült Államok kormánya egy adatbázist tart a halálesetekre vonatkozóan (VAERS). Az adatbázis a nyilvánosság számára is hozzáférhető egy kereső portál által a Medalerts.org oldalon.

A 10 évre visszamenő keresés eredménye 108, oltóanyag által okozott haláleset ebben az időszakban.

VAERS-Measles-Vaccine-Deaths

 

 

Ma a kanyaró vakcinával együtt beadják a mumpsz és rubeola vakcinát is (MMR vakcina).

Az MMR oltás által okozott halálesetek száma az elmúlt 10 évben: 96 haláleset.

MMR-deaths

 

 

 

Az amerikai kormány kompenzációi oltáskárosodások esetén

A United States Federal Courts weboldalán 111 MMR vakcina által okozott haláleset kompenzációs megállapodása látható 2004 óta. Ez akkor történik, ha valaki bepereli az amerikai kormányt az oltóanyag által okozott károkért, halálesetért.

Measles-vaccine-settlements

 

 

Következtetés: a kanyaró vakcina mellett érvelők gondolkodását csak félelmek és hiedelmek alapozzák meg

Számunkra már világos, hogy akik hisznek a kanyaró elleni védőoltás hatékonyságában és erős védelmező véleményeket hangoztatnak a vakcina mellett, nem is tudják, hogy érveik csupán a félelmen és hiedelmeken alapulnak, mintsem tudományos tényeken.

Facebook Kommentek

A szerzőről

“Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan fog végződni a háború. Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Leteszem ezt a telefont, és megmutatom az embereknek, amit eltitkoltok előlük. Megmutatom nekik milyen a világ, nélkületek. A szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána hogyan folytatjuk, az csak rajtatok múlik.”

Send this to friend